affiliate_1

CSATLAKOZZON ÖN IS PARTNERPROGRAMUNKHOZ!

Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy az elégedett vásárlóink rendszeresen ajánlják bioboltunkat családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek, blogjuk olvasóinak.

Feltett szándékunk, hogy a cégünkbe fektetett bizalmat megháláljuk, ezért egy új promóció keretében létrehoztunk egy jutalék alapú együttműködést, amellyel jutalmazni kívánjuk azokat, akik a közösségi oldalakon keresztül, személyesen vagy bármilyen módon népszerűsítik a webáruházunkat és ezáltal új vásárlókat irányítanak hozzánk. Mai felgyorsult világunkban már egyre többen választják az otthonról történő internetes vásárlást. Éljen ezzel a biztos pénzkereseti lehetőséggel, melyben a programunkhoz csatlakozás és regisztráció is teljesen ingyenes!

 

Mit jelent a jutalék alapú együttműködés?

A cégünk által meghirdetett jutalékos rendszer tulajdonképpen egy partnerprogram, melynek segítségével a programban résztvevők jutalékban részesülnek az általuk közvetített, webáruházunkban történt vásárlások után. Erre az összes partnerünk jogosult, ha részünkre számláját kiállítja és elküldi. Használja ki a lehetőséget, ha Önnek már van működő és önálló tartalommal rendelkező weboldala, blogja, közösségi profilja. Termékeink népszerűsítésével plusz pénzszerzési lehetőséghez juttatjuk.


Hogyan működik az általunk meghirdetett jutalékos rendszer, miért érdemes belevágnia?

Mindazon regisztrált partnerünk számára, akik résztvesznek a promóciónkban, biztosítunk egy egyedi kuponkódot. Ez a kuponkód 10% kedvezményt jelent a webshopunkról történő Xukor és/vagy Nature Cookta márkájú termékek vásárlásából. Kosara más terméket is tartalmazhat, azonban a 10%-os kedvezmény kizárólag a Xukor és Nature Cookta termékekre vonatkozik.
A kupon tulajdonosa minden olyan kifizetett vásárlásból (saját rendelés esetén és ahol a megrendelőt a partner ajánlotta), melyben használták ezt az egyedi kódot, 2% jutalékot kap a bruttó vételárból, amelyet minden alkalommal jóváírunk egy általa is követhető „virtuális számlán”.

A 2%-os jutalék feltétele: vásárláskor a kosara legalább egy Xukor vagy legalább egy Nature Cookta márkájú terméket tartalmazzon, természetesen rendelését a Xukor vagy a Nature Cookta termékeken kívül más termékekkel is kiegészítheti. A 2%-os jutaléka mindegyik esetben a megrendelés -szállítási költség nélküli- teljes végösszegére vonatkozik.
A számla alakulása a programban résztvevő által minden belépés alkalmával figyelemmel kísérhető az „affiliate” menüpont alatt. Ha a befolyt összeg meghaladja a 2.000 Ft-ot, akkor azt a partnerünk előzetes egyeztetés után bármikor levásárolhatja a bioboltunkról történő rendelésekor. A jutalék kifizetése részünkre kiállított és elküldött számla ellenében történik. A jutalék természetesen akkor sem vész el, ha azt a partner a minimális kifizetési összeg elérése után még nem kívánja levásárolni. Abban az esetben az összeg tovább gyarapodik a „virtuális számlán”. Amíg a jutalék kifizetésének minimuma 2.000 Ft, a maximuma 100.000 Ft. Minden 100.000 Ft-ot elérő egyenleg után Partnerünknek kifizetjük a jutalékot a számla beküldése után.

 

Mit kell tennie, hogy a Biobolt partnere legyen?

1. A programhoz csatlakozás és regisztráció ingyenes.
2. Ha még nem regisztrált oldalunkon, kérjük, hogy először regisztráljon, ugyanis ez esetben egy egyedi kuponkódot adunk. Ez a kuponkód 10% kedvezményt jelent a webshopunkról történő Xukor és/vagy Nature Cookta márkájú termékek vásárlásából. Kosara más terméket is tartalmazhat, azonban a 10%-os kedvezmény kizárólag a Xukor és Nature Cookta termékekre vonatkozik.
4. Válasszon Nature Cookta és Xukor termékeink közül képet, termékismertetőt, valamint minden olyan információt felhasználhat ezen alapanyagokról, amely Ön szerint segítheti a weboldalára látogatót termékeink információszerzéséről. Mindehhez mi biztosítjuk az eszközöket.
5. Minden egyes alkalommal, amikor a weboldalán elhelyezett saját affiliate linkjéről -mely egyedi azonosítóval rendelkezik- a Biobolt oldalra látogató személy vásárol nálunk, mi virtuális számláján 2%-ot a vásárlás teljes végösszegéből jóváírunk Partnerünknek. A 2%-os jutalék feltétele: vásárláskor a kosara legalább egy Xukor vagy legalább egy Nature Cookta márkájú terméket tartalmazzon, természetesen rendelését a Xukor vagy a Nature Cookta termékeken kívül más termékekkel is kiegészítheti. A 2%-os jutaléka mindegyik esetben a megrendelés -szállítási költség nélküli- teljes végösszegére vonatkozik.

6. 2.000 Ft felett pedig kérheti jutaléka kifizetését az Ön által kiállított és részünkre elküldött számlája ellenében.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy telefonon jelezze felénk, hogy mihamarabb kiállíthassuk a kuponkódot!
Kérdése esetén is keressen minket bizalommal!


Egyszerű pénzkereseti lehetőséget ajánlunk a weboldalakkal rendelkezőknek!
Mi fizetünk Partnerünk weboldaláról érkezett megrendelések után!
Ne habozzon, csatlakozzon!

 

Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a Németh és Zentai Kft. (1026, Budapest, Törökvész lejtő 24.) által üzemeltetett Biobolt e-tár oldal, továbbiakban Biobolt, valamint a partnerprogram szolgáltatás igénybe vevője (továbbiakban PARTNER) általi használatának feltételeit tartalmazza.
A Szolgáltatás használatával Ön elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. A Biobolt jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Partnereket.


1. Regisztráció

1.1 A Szolgáltatás igénybevételére kizárólag akkor jogosult, ha:
a) Megadja a regisztrációhoz szükséges felhasználónevét és e-mail címét,
b) Ön elmúlt 18 éves és cselekvőképessége nem korlátozott; vagy
c) Ön 16. életévét betöltött kiskorú és a Partnerprogram használata során kizárólag a saját, munkával szerzett keresményének erejéig rendelkezik; vagy
d) Ön jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet nevében jár el és Ön szavatolja, hogy jogosult az adott szervezet képviseletére; illetve, ha
e) Ön saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.
A Biobolt fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Partner valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, a Partnerprogram Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza.
1.2 A Partner köteles valós adatokat megadni a regisztráció során. Amennyiben adataiban bármilyen változás történik, köteles fiókjában azt rögzíteni. Egy Partner kizárólag csak egy felhasználói fiókkal rendelkezhet. A felhasználói fiók nem átruházható, azt kizárólag a fiókot létrehozó, regisztráló személy használhatja. A regisztrációkor megadott személynév módosítására csak a Biobolt engedélyével van lehetőség. Ha a Biobolt azt észleli, hogy egy felhasználó több fiókot is fenntart vagy egy fiókot több személy is használ, jogosult azokat felfüggeszteni. Ha a Biobolt tudomására jut, hogy egy Partner nem valós adatokkal regisztrál, vagy feltételezhető, hogy két vagy több fiókot ugyanazon személy regisztrált vagy használ, illetve ha egy fiók esetében feltételezhető, hogy azt több személy használja, az adott fiók használatát előzetes figyelmeztetés nélkül felfüggeszti. A Partner köteles pontos és valós elérhetőségeket (teljes név, cím, telefonszám, e-mail cím) szerepeltetnie adatai között. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak, a Partner ezen adatok alapján nem elérhető, akkor az Üzemeltető jogosult a Partner hozzáférését korlátozni.
1.3 A Biobolt fenntartja a jogát arra, hogy a Felhasználó által megadott regisztrációs adatokat bármikor ellenőrizhesse. Az ellenőrzés ideje alatt a Biobolt jogosult a Partner regisztrációját határozatlan ideig, de legfeljebb az ellenőrzés lezárásáig felfüggeszteni.
1.4 A regisztrációkor megadott felhasználónév nem tartalmazhat elérhetőséget (telefonszám, URL, IM azonosító, stb.), trágár, obszcén kifejezést, sem magyar, sem idegen nyelven. Amennyiben a Partner a fent leírtak alapján szabálytalannak minősülő nevet ad meg, abban az esetben az Üzemeltető jogosult előzetes figyelmeztetés nélkül a Partner hozzáférését korlátozni.


2. A Biobolt, mint Szolgáltató:

2/1 A Partner által közzé- vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag a Partner tartozik felelősséggel. A Biobolt által működtetett oldalon jogellenes tartalom (például harmadik személyek személyes vagy különleges adatai, hozzászólások, képek, szerzői vagy jogi oltalom alá eső szellemi alkotások), harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat közvetlenül, vagy közvetett módon sértő (például bűncselekmény elkövetésére vonatkozó felhívás) felhívás nem helyezhető el.
Amennyiben az oldalon a Partner által közzé- vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, a Partner az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja. Továbbá vállalja azt is, hogy minden a Biobolt által megkövetelt intézkedést (például a visszaélésért vagy a jogsértésért felelősséget vállaló és a Biobolt érintetlenségét egyértelműen tartalmazó nyilvános vagy egyéb nyilatkozat megtétele) megtesz a jogsértésekkel és a visszaélésekkel kapcsolatban a Biobolt jó hírnevének megóvása érdekében (ideértve a jogsértés vagy a visszaélés a Biobolt nevével történő összefüggésbe hozatalának elkerülését és a Bioboltnál az ilyen események következtében keletkező károk és kockázatok megelőzése és mérséklése érdekében tett intézkedéseket).

2/2 Amennyiben a Biobolt oldalán a Partner által közzé- vagy elérhetővé tett tartalom jogsértő, úgy az Biobolt az Ekrtv. alapján jár el, és a linket eltávolíthatja, ha a jogosulttól erre megfelelő értesítést kap. A Biobolt a vonatkozó és mindenkor hatályos jogszabályi keretek között működik együtt a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében.

2/3 Jelen szerződést mind a Biobolt, mind a Partner rendes felmondással, azonnali határidővel felmondhatja.


3. Tiltott termékek, szolgáltatások

3/1 A Szolgáltatás használatával tilos bármely olyan termék hirdetése, vagy olyan tartalom megjelenítése, amely bármilyen módon a hatályos jogszabályokba ütközik, vagy trágár, sértő, gyűlöletkeltő vagy félrevezető lehet.
3/2 Az üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni olyan weboldalakat az affiliate partnerprogramban, amelyek:
tartalom nélküliek (fejlesztés alatt, jelentkezzen később újra!),
obszcén szavakat, kifejezéseket tartalmaznak,
szexuális és felnőtt tartalmúak,
gyűlöletet keltők, erőszakra uszítóak,
fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmaznak,
illegális tevékenységre felhívnak, vagy ilyen tartalmakat hordoznak.

 

4. Díjak, díjazások:

4/1 Díjmentes szolgáltatások: a Biobolt oldalán történő regisztráció, a felhasználói fiók fenntartása, valamint a Partnerprogramhoz való csatlakozás díjmentes.
4/2 Mindazon regisztrált partnerünk számára, akik résztvesznek a promóciónkban, biztosítunk egy egyedi kuponkódot. Ez a kuponkód 10% kedvezményt jelent a webshopunkról történő Xukor és/vagy Nature Cookta márkájú termékek vásárlásából. Partnerünk kosara más terméket is tartalmazhat, azonban a 10%-os kedvezmény kizárólag a Xukor és Nature Cookta termékekre vonatkozik.
4/3 A Partner ,,virtuális számláján” 2% jutalék íródik jóvá, ha a Biobolttól kapott egyéni kuponjával vásárlás történik. (Saját rendelés esetén és abban az esetben is, ha ez a Partner ajánlása által valósul meg). A 2% jutalék a vásárlás bruttó vételárra vonatkozik, melybe a szállítási költség nem tartozik bele. A 2%-os jutalék feltétele: vásárláskor a kosara legalább egy Xukor vagy legalább egy Nature Cookta márkájú terméket tartalmazzon, természetesen rendelését a Xukor vagy a Nature Cookta termékeken kívül más termékekkel is kiegészítheti. A 2%-os jutaléka mindegyik esetben a megrendelés -szállítási költség nélküli- teljes végösszegére vonatkozik.
4/4 ,,Virtuális számláját” figyelemmel követheti, fiókjába történő belépés után az „affiliate” menüpont alatt. Ha a befolyt összeg meghaladja a 2.000 Ft-ot, akkor azt a partnerünk előzetes egyeztetés után bármikor levásárolhatja a Bioboltunkról történő rendelésekor. Kérheti 2.000 Ft feletti összegyűlt jutalékának kifizetését is, ha számlaképes, s a számlát részünkre kiállítja és elküldi. A jutalék természetesen akkor sem vész el, ha azt a partner a minimális kifizetési összeg elérése után még nem kívánja levásárolni. Abban az esetben az összeg tovább gyarapodik a „virtuális számlán”. Amíg a jutalék kifizetésének minimuma 2.000 Ft, a maximuma 100.000 Ft. Minden 100.000 Ft-ot elérő egyenleg után Partnerünknek kifizetjük a jutalékot a számla beküldése után.

 

Címkék:

Biobolt logo

Bioboltunk széles palettájára a bio és reform élelmiszerek, bőrbarát kozmetikumok és környezetbarát tisztítószerek közül is a legtermészetesebb, leghatékonyabb termékeket gyűjtöttük össze, hogy Önnek már csak személyes kedvencét kelljen megtalálnia. A legegészségesebb alapanyagokból válogathat a paleo, vegetáriánus és bármely modern étrendet követő is. 

 

 

Mint minden weboldal, a Biobolt E-tár is használ sütiket (cookie-kat), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. Részletes információkat  a cookie-król a ”További információk” alatt olvashat.